Inzicht door PaardenInzicht door PaardenInzicht door PaardenInzicht door PaardenInzicht door PaardenInzicht door PaardenInzicht door PaardenInzicht door PaardenInzicht door Paarden

Personal Coaching

Persoonlijk Coachingstraject, Coachen met Paarden

Dit traject wordt op maat gemaakt en bestaat uit meerdere sessies waarbij we werken met paarden als reflectiemiddel.
Het paard reageert instinctief en intuïtief op degene met wie het in contact komt zonder waardeoordeel of enig besef van de omgeving van deze persoon.

De reactie en interactie met een paard zijn zeer waardevol omdat een paard zintuiglijk veel sterker is ontwikkeld dan wij mensen.Het paard is om te overleven afhankelijk van de kudde en daarom zijn bijv congruentie in houding en gevoel en onderlinge hiërarchie van groot belang voor zijn veiligheid en die van de kudde.
De reactie van een paard geeft op een zeer authentieke manier inzicht in uzelf.
In deze trajecten staan persoonlijke probleemstelling en inzicht krijgen in eigen houding en gedrag, het effect daarvan op uw omgeving en congruent zijn centraal. Er word hierbij soms gebruik gemaakt van video-opnames.
Het is mogelijk voor training- en coachingsbureau’s om deze bijzondere manier van inzicht krijgen in te zetten in hun eigen trainingen.